
Zařízení & příslušenství
Rizoto s chřestem a mangoldem
Příprava 25min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
Mrkvovo-zázvorový základ
-
mrkve na kousky150 gramů
-
cibule40 gramů
-
zázvoru, čerstvého (2 mm)2 plátky
-
olivového oleje15 gramů
-
bílého vína45 gramů
-
červené papriky, sladké1 čajová lžička
-
soli1 čajová lžička
-
zeleninového bujónu½ kostky
-
mrkvového džusu konzervovaného250 gramů
Rizoto
-
cibule na čtvrtky100 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
rizoto rýže (např. Arborio)250 gramů
-
bílého vína100 gramů
-
vody650 gramů
-
soli plus na dochucení1 čajová lžička
-
černého pepře, čerstvě umletého plus na dochucení3 špetky
-
zeleninového bujónu1 ½ - 2 kostky
-
másla1 polévková lžíce
-
cherry rajčat6
-
zeleného chřestu dolní třetina oloupaná, dřevnaté konce odstraněné, na kousky (1 cm)250 gramů
-
mangoldu, bílého bez řapíků, na proužky (5 mm)75 gramů
-
čerstvé petržele otrhané a nasekané lístky4 stonky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
422 kcal /
1783 kJ
Protein
8 g
Tuk
13 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veganská
10 recept
Česká republika
Česká republika