Zařízení & příslušenství
Rizoto s chřestem a mangoldem
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Mrkvovo-zázvorový základ
-
150 gramů mrkve na kousky
-
40 gramů cibule
-
2 plátky zázvoru, čerstvého (2 mm)
-
15 gramů olivového oleje
-
45 gramů bílého vína
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
1 čajová lžička soli
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
250 gramů mrkvového džusu konzervovaného
Rizoto
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
250 gramů rizoto rýže (např. Arborio)
-
100 gramů bílého vína
-
650 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
3 špetky černého pepře, čerstvě umletého plus na dochucení
-
1 ½ - 2 kostky zeleninového bujónu
-
1 polévková lžíce másla
-
6 cherry rajčat
-
250 gramů zeleného chřestu dolní třetina oloupaná, dřevnaté konce odstraněné, na kousky (1 cm)
-
75 gramů mangoldu, bílého bez řapíků, na proužky (5 mm)
-
4 stonky čerstvé petržele otrhané a nasekané lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
1783 kJ /
422 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jemná treska s mascarpone
35min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Holandská omáčka
15min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1hod. 25min.
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1hod. 20min.
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.