Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
100 gramů hrušek pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
-
1 svazek čerstvého koriandru jen lístky, plus na ozdobu
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
260 kJ /
62 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min.
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Fenyklový salát s grapefruitem
20min.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Květáková pizza
30min.
Kroupy se žampióny
55min.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.
Horký Aperol®
25min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Zelný salát s křenem
10min.