Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
TM5 TM6

Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
  • 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
  • 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
260 kJ / 62 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
7 g
Tuk
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše