Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
100 gramů hrušek pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
-
1 svazek čerstvého koriandru jen lístky, plus na ozdobu
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
260 kJ /
62 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jablkovo - mrkvový salát
10min.
Podzimní celerový salát
15min.
Salát s kozím sýrem a kešu
25min.
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min.
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3hod. 25min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Zelný salát s křenem
10min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.