Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip ze sýru feta se zeleninou
15 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Brokolicový salát s goji
10 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min
Mrkvové smoothie
5min
Smoothie bowl s mrkví a ořechy
10 Min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 Min
Brokolicový salát
10 Min