Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
100 gramů hrušek pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
-
1 svazek čerstvého koriandru jen lístky, plus na ozdobu
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
260 kJ /
62 kcal
Tuk
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min.
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Rajčatovo-fazolový salát
30min.
Krémová polévka s topinambury
45min.
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min.
Orientální bramborový salát
2hod.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Listový salát s jablky a čedarem
25min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.