Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 306.8 mg
Alternativní recepty
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Plum and cherry paste
5h 15min
Filo spinach slice
55min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Mushroom tart
50min
Mushroom croustade
1h 35 min
Leek and ham tart
1j 55 menit
Ham and zucchini quiche
1h 45min