Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de hierbas
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte de tallo)
- 5 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 1 limón
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Chuletas de cordero al vacío
- 1850 g de agua
- 8 chuletas de cordero
- 2 ramitas de romero fresco
- ½ cucharadita de sal
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 6099 kJ / 1458 kcal
- Protein
- 126.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 100.1 g
- Nasycený tuk
- 33.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2977.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo en salmorejo
9h
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1 Std.
Sopa Goulash de ternera
1 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35 min
Risotto al azafrán con vieiras
30min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1 Std.
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Pollo asado al estilo cajún
1 Std. 25 Min
Costillas teriyaki y verduras agridulces (MEATER)
2h
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55 min
Lomo de cerdo asado con puré de patatas
1 Std.
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h