Zařízení & příslušenství
Kedlubnová polévka
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů másla
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
½ čajové lžičky soli
-
2 kusy kedluben cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky
-
2 kusy mrkví 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky
-
20 gramů rýže
-
50 gramů mléka
-
čerstvé petrželky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
482 kJ /
115 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Podzimní polévky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min.
Drožďová polévka s pórkem
40min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min.
Fazolková polévka
35min.
Krémová polévka z červené čočky
35min.
Cuketová krémová polévka
25min.