
Zařízení & příslušenství
Kedlubnová polévka
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porce
Suroviny
-
másla10 gramů
-
hladké mouky2 polévkové lžíce
-
vody1000 gramů
-
zeleninového bujónu2 kostky
-
soli½ čajové lžičky
-
kedluben cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky2 kusy
-
mrkví 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky2 kusy
-
rýže20 gramů
-
mléka50 gramů
-
čerstvé petrželky na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
115 kcal /
482 kJ
Protein
5 g
Tuk
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Podzimní polévky
11 recept
Česká republika
Česká republika