Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 gramů olivového oleje
- 100 - 150 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 350 - 400 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák), na kousky (2 cm)
-
50
gramů zeleninové směsi, mražené (volitelně)
nebo 50 gramů hrášku, zeleného, mraženého (volitelně) - 700 - 800 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) -
½ - 1
čajová lžička soli
nebo ½ - 1 polévková lžíce sójové omáčky - 60 - 80 gramů těstovin do polévky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Fazolová polévka s klobásou
35min
Fazolková polévka
35min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1h
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min