Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gamberi insaporiti
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
spicchio di aglio
nebo 20 g di cipolla dorata, a spicchi - 250 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati, puliti e asciugati con carta assorbente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vellutata di patate e zucca
- 700 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca, a cubetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 960.8 kJ / 229.6 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 458.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata speziata di zucca
50 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Vellutata speziata di zucca e carote (Bimby Friend)
40 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min