Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gamberi insaporiti
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
spicchio di aglio
nebo 20 g di cipolla dorata, a spicchi - 250 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati, puliti e asciugati con carta assorbente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vellutata di patate e zucca
- 700 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca, a cubetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 960.8 kJ / 229.6 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 458.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata speziata di zucca e carote (Bimby Friend)
40min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata agli spinaci
30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h