Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 1 peperoncino rosso senza semi (volitelně)
- 30 g di burro
- 100 g di patata a pezzi
- 500 g di broccoli cimette e gambi, tagliati a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 ½ - 2 cucchiaino di sale
- 100 g di pane a cubetti (circa 1-2 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di olio di oliva
- 60 - 80 g di Gorgonzola dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1570 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 Min
Vellutata agli spinaci
30 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h