Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 1 peperoncino rosso senza semi (volitelně)
- 30 g di burro
- 100 g di patata a pezzi
- 500 g di broccoli cimette e gambi, tagliati a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 ½ - 2 cucchiaino di sale
- 100 g di pane a cubetti (circa 1-2 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di olio di oliva
- 60 - 80 g di Gorgonzola dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1570 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di lenticchie
1 godz. 30 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Crema di broccoli e porri
45 min