Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2óra 20p
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Ragù di verdure primaverili
30 Min