Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Ragù di tempeh
30min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Ragù di verdure primaverili
30min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Chili (vegan)
40min