Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 200 g di ceci bianchi secchi, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 1 cucchiaino di sale
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3h 30min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min