Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 70 g di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 200 g di lenticchie secche
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.8 kJ / 231 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 551.7 mg
Alternativní recepty
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di ceci
1 godz. 10 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di verdure
40 min
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h