Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min