
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin cut into pieces (2 cm)
- whole milk for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kcal / 1812 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Butterbean and Feta Burgers
1hod. 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1hod. 5min
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1hod. 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min