Zařízení & příslušenství
Lentil and Pumpkin Pot Pies
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Rosemary Ice Puff Pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut in pieces180 g
-
plain flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
Pumpkin and Lentil Filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
whole milk for brushing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1812 kJ /
431 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min.
Chickpea Pancakes
20min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Cauliflower Mac and Cheese
1hod. 40min.
Vegetable Tart
1hod. 15min.
Butternut Squash Macaroni Cheese
1hod. 15min.
Lentil bolognese
30min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.