Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Lentil bolognese
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min