Zařízení & příslušenství
Lentil and Pumpkin Pot Pies
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Rosemary Ice Puff Pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut in pieces180 g
-
plain flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
Pumpkin and Lentil Filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
whole milk for brushing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1812 kJ /
431 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Veggie Wellington
2hod.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2hod.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Butterbean and Feta Burgers
1hod. 30min.
Lasagne with Vegetable Ragu
1hod. 10min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.
Lentil bolognese
30min.