Lentil and Pumpkin Pot Pies
TM31 TM5 TM6

Lentil and Pumpkin Pot Pies

4.8 (45 hodnocení)

Suroviny

Rosemary Ice Puff Pastry

  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 90 g ice cubes
  • 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp fine sea salt

Pumpkin and Lentil Filling

  • unsalted butter, for greasing
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
  • ¼ tsp dried rosemary
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp dried fennel seeds
  • 150 g red lentils, rinsed and drained
  • 460 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
  • whole milk, for brushing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1812 kJ / 431 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
42 g
Tuk
22 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty