
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling and Topping
- 120 g Gruyère cheese cut in pieces
- 20 g olive oil
- 80 g red onions halved
- 1 garlic clove
- 250 g brown mushrooms, fresh sliced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh chives chopped
Paptert Filling and Assembling
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 170 g maize flour white
- 20 g unsalted butter
-
200
g tinned sweetcorn
nebo 200 g fresh sweetcorn kernels -
150
g biltong cut in thin slices
nebo 150 g cooked bacon cut in thin slices - 100 g feta cheese crumbled
- 200 g double cream
- 10 fresh basil leaves roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1422 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Malva Pudding
55min
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29hod. 25min
Biltong Scones
45min
Traditional bobotie
1hod. 30min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1hod. 45min
Tin Can Mealie Bread
25min
Milk Tart
8hod. 45min
Bunny Chow with Durban Curry
3hod.
Mealie bread
55min
Malva Pudding
55min
Vetkoek (fet-cook)
1hod. 35min