Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling and Topping
- 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 80 g red onions, halved
- 1 garlic clove
- 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
Paptert Filling and Assembling
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 170 g maize flour, white
- 20 g unsalted butter
-
200
g tinned sweetcorn
nebo 200 g fresh sweetcorn kernels -
150
g biltong, cut in thin slices
nebo 150 g cooked bacon, cut in thin slices - 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g double cream
- 10 fresh basil leaves, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Buttermilk rusks
29h 25 min
Milk Tart
8 Std. 45 Min
Traditional bobotie
1h 30min
Malva Pudding
55 min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
Malva Pudding
55 min
Tin Can Mealie Bread
25 Min
Malva pudding
50 Min
Biltong Scones
45 Min
Bunny Chow with Durban Curry
3h
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45 min
Koeksisters
1 Std.