Zařízení & příslušenství
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
8 portions
Suroviny
Filling and Topping
-
Gruyère cheese cut in pieces120 g
-
olive oil20 g
-
red onions halved80 g
-
garlic clove1
-
brown mushrooms, fresh sliced250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
maize flour white170 g
-
unsalted butter20 g
-
200 g fresh sweetcorn kernelstinned sweetcorn200 g
-
150 g cooked bacon, cut in thin slicesbiltong cut in thin slices150 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
double cream200 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14 g
Kalorie
1422 kJ /
340 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
South African
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional bobotie
1hod. 30min.
Malva Pudding
55min.
Malva pudding
50min.
Biltong Scones
45min.
Milk Tart
8hod. 45min.
Tin Can Mealie Bread
25min.
Milk tart
3hod.
Mealie bread
55min.
Malva Pudding
55min.
Peppermint Crisp Parfait
2hod. 25min.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1hod. 10min.
Vetkoek (fet-cook)
1hod. 35min.