Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling and Topping
- 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 80 g red onions, halved
- 1 garlic clove
- 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
Paptert Filling and Assembling
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 170 g maize flour, white
- 20 g unsalted butter
-
200
g tinned sweetcorn
nebo 200 g fresh sweetcorn kernels -
150
g biltong, cut in thin slices
nebo 150 g cooked bacon, cut in thin slices - 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g double cream
- 10 fresh basil leaves, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Traditional bobotie
1h 30min
Malva Pudding
55min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1h 10min
Malva Pudding
55min
Peppermint Crisp Parfait
2 godz. 25 min
Tin Can Mealie Bread
25min
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29h 25 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Mealie bread
55min
Milk Tart
8u. 45min