Salmon Scotch Eggs dengan Saus Mustard Madu

Salmon Scotch Eggs dengan Saus Mustard Madu

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
8 porsi

Suroviny

Saus Mustard Madu
  • mustard gandum
    75 g
    mustard
  • madu
    75 g
  • cuka anggur putih
    1 sdm
  • garam laut
    ¼ sdt
  • lada hitam bubuk
    2 jumput
Telur
  • air
    400 g
  • telur
    10
  • roti potong-potong
    150 g
  • salmon asap potong-potong
    400 g
  • peterseli segar
    10 g
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
  • garam laut
    ¼ sdt
  • minyak sayur untuk menggoreng (sekitar 1,5 liter)
    minyak bunga matahari, untuk menggoreng (sekitar 1,5 liter)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 23 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tuk 10.7 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše