Zařízení & příslušenství
柚香蘿蔔
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 30min.
8 人份
Suroviny
-
白蘿蔔 去除外皮,縱切成四等份500 克
-
鹽2 茶匙
-
韓國柚子茶(醬)3 大匙
-
米醋2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
729.8 mg
Protein
0.4 g
Kalorie
242.6 kJ /
58 kcal
Tuk
3.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan