Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 40 克 糖
- 15 克 米醋
- 15 克 醬油
- ½ 支 新鮮紅辣椒 ,切圈 (volitelně)
- 香油 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 153 kJ / 36.6 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 724.3 mg