Zařízení & příslušenství
秋甲鍋-白酒蛤蜊+清蒸大沙公+南瓜杏鮑菇粥
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
南瓜 去皮切塊(5公分)200 克
-
杏鮑菇 (約1小條或半大條),切絲50 克
-
水1300 克
-
沙公 (約1斤),泡冰水使其昏睡後,刷洗甲殼(詳見要訣)1 隻
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨600 克
-
九層塔 (約30克)1 把
-
米酒50 克
-
米 洗淨備用(詳見要訣)120 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1137.7 mg
Protein
46.4 g
Kalorie
1693.8 kJ /
405.2 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
503.6 g
Sacharidy
47.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蒸鮮海鮮火鍋‧粥
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan