通草鱸魚湯

通草鱸魚湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
2 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
    10 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 鱸魚 去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
    450 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 344.3 mg
Protein 41 g
Kalorie 929.2 kJ / 222.1 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 66.9 g
Sacharidy 0.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...