Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (volitelně)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 736.7 mg
Alternativní recepty
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Pease Pudding
13h 10min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min