Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (volitelně)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 736.7 mg
Alternativní recepty
French Herb Cream Cheese
48h
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 Std. 20 Min
Hot Toddy
10 Min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Žádné hodnocení
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Cream of Asparagus Soup
15min
Number Cake
2h
Pistachio and Almond Gelatos
8 Std. 30 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min