Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Pain aux Cereales
12u. 15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Baba Ganoush
1h
Crème Pâtissière
15min
Orange curry dressing
10min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min