
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil plus extra for greasing
- 500 g onions quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 118 kcal / 493 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 11.4 g
Alternativní recepty
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min
Baba Ganoush
1hod.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1hod. 10min
Moroccan Bean Soup
45min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Veggie 'Burritos'
20min
Salmon tartare
25min
Gazpacho
1hod. 15min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Avocado Mayonnaise
10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min
Houmous
13hod. 30min