Zařízení & příslušenství
Pissaladière
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
16 portions
Suroviny
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.5 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tuk
6.5 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
COOKING FOR A CROWD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Roasted Tomato Tart
2hod.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Coulibiac
2hod. 15min.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2hod.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1hod. 20min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Strawberry Bavarois
6hod.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13hod. 10min.
Upside-down Gingerbread with Pears
1hod.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.