Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Baba Ganoush
1 Std.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 Std. 5 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Puttanesca Penne
50 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 Std. 15 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.