Zařízení & příslušenství
Pissaladière
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
16 portions
Suroviny
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.5 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tuk
6.5 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
COOKING FOR A CROWD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and Broccoli Terrine
4hod. 40min.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Quinoa Tostadas
30min.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Courgettes with Corn
25min.
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3hod.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.