Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 40 g coconut oil
-
200
g raw squid rings
nebo whole baby squid, cleaned, cut in pieces - 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
- 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
-
200
g fresh mussels, cleaned, debearded
nebo cockles - 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
- 80 g dry white wine
- 730 g water
-
2
tsp fish stock paste
nebo vegetable stock paste - 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2823 kJ / 674.7 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 581.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Stewed vegetables
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Pistachio Butter
5 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min