Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo

Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
20 rebanadas

Suroviny

Masa Challah
  • 450 g de agua
  • 100 g de azúcar
  • 10 g de levadura fresca
  • 1 huevo
  • 850 g de harina de trigo
  • 100 g de aceite de girasol
  • 20 g de sal
Montaje y horneado
  • 100 g de ajonjolí
  • 3 cdas de leche
  • 2 cdas de miel
  • 4 huevos de dulce, de colores

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 20 rebanadas

Sodík 8169 mg
Protein 141.2 g
Kalorie 22886.1 kJ / 5469.9 kcal
Tuk 183.3 g
Vláknina 37.5 g
Nasycený tuk 30.2 g
Sacharidy 814.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...