![Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92cabca377b58761abfe8c41432abc53/Derivates/d86b06995779a5ce9b2b0e14e7711c91c6c7d7dd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de girasol
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de ajonjolí
- 3 cdas de leche
- 2 cdas de miel
- 4 huevos, de dulce, de colores
- Nutriční hodnoty
- na 20 rebanadas
- Kalorie
- 22886.1 kJ / 5469.9 kcal
- Protein
- 141.2 g
- Sacharidy
- 814.8 g
- Tuk
- 183.3 g
- Nasycený tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 37.5 g
- Sodík
- 8169 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cóctel dorado de piña
10 Min
Chiles en nogada
1 godz. 30 min
Tarta de almendras
1 godz.
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 godz. 30 min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14 Std. 15 Min
Kipe de arroz
1 godz. 30 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Ensalada de brócoli, pimiento y manzana
5 Min
Pan de aceitunas
2 Std.
Limonada
10 Min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Focaccia de papa y romero
1h 40min