Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
nebo 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g cream, 30% fat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Pineapple parcels
Žádné hodnocení
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Creamy pea soup
40 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Pea Soup
30 Min