![Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E4C20A3-D361-45F4-B6B4-2820DF64FDD5/Derivates/EC7F662D-7964-45D6-AEDC-34DE11F97B5F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Baked spinach and eggs
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Strawberry milkshake
5 Min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Cannelloni
1h 20min
Orange couscous with steamed salmon
35 Min
Beef Stroganoff
45min
Pork fillet with mustard
35 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min