Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Greek style pork stew
45min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30min