Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallot, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste, homemade,
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour (starch)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Boiled eggs
20 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Chicken with red peppers
1h 5 min.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min