
Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (volitelně)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour (starch)1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
250 kcal /
1047 kJ
Protein
29 g
Tuk
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fabulous Flavour on Every Level
72 recept
Švýcarsko
Švýcarsko