Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (volitelně)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1hod. 15min.
Vegetable potato salad with chicken
1hod. 15min.
Spaghetti carbonara
40min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1hod. 40min.
Veracruz Fish
30min.
Beef Stroganoff
45min.
Greek Style Pork Stew
1hod.
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min.
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.