Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini soup
25 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Minestrone
45 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Carrot Ginger Soup
20 Min