Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g di zucchero + q.b.
- 75 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di liquore tipo Sambuca
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 440.4 kJ / 105.3 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 63.7 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pagnotta rustica
3h
Beccute
1 Std.
Grissini al sesamo
2h 30 min
Gelato al parrozzo
10h 30min
Pici all'etrusca
1h 45 min
La colomba perfetta
7h
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30 min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30 min
Gelato al melone
15 Min