
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di moscardini e olive
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 800 g di moscardini freschi, puliti
- 300 g di polpa di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 70 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 532.8 kcal / 2229.5 kJ
- Protein
- 31.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 728.4 mg
Alternativní recepty
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Insalata di polpo e patate
2hod.
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1hod. 25min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Moscardini alla busara sottovuoto
2hod.
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1hod.
Polpo alla Luciana
1hod. 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.