Farro con gamberi e agrumi

Farro con gamberi e agrumi

4.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolla rossa a fettine sottili
  • 1150 g di acqua
  • 40 g di aceto di vino
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 4 - 6 pizzichi di sale
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 400 g di code di gambero fresche sgusciate e private del filo intestinale
  • ½ arancia, preferibilmente biologica con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
  • 250 g di farro perlato
  • 5 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1440.2 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 1914 kJ / 458 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 48.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...