Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa, a fettine sottili
- 1150 g di acqua
- 40 g di aceto di vino
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 4 - 6 pizzichi di sale
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di code di gambero fresche, sgusciate e private del filo intestinale
- ½ arancia, preferibilmente biologica, con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
- 250 g di farro perlato
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1914 kJ / 458 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1440.2 mg
Alternativní recepty
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Insalata di riso venere
40 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Cous cous con Feta e melanzane
30 min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Insalata nizzarda
30 min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Hummus ai pomodorini
1 Std.