Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa, a fettine sottili
- 1150 g di acqua
- 40 g di aceto di vino
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 4 - 6 pizzichi di sale
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di code di gambero fresche, sgusciate e private del filo intestinale
- ½ arancia, preferibilmente biologica, con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
- 250 g di farro perlato
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1914 kJ / 458 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1440.2 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carote con omelette
30min
Riso basmati con gamberi speziati e verdure
40min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Linguine allo sgombro
30min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Insalata nizzarda
30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min