
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1391.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasello in salsa all'arancia
2 Std. 30 Min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5j
Linguine allo scoglio
40 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min