Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1391.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1h 30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Gamberoni in guazzetto
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min