Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 709.9 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Baguette ripiene
5 Std.
Ceci al pomodoro
40min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Pastiera salata
2h
Bortellina
30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Frittata di linguine
35min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min