Torta di riso cacio e pepe

Torta di riso cacio e pepe

4.4 28 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato a piacere
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.
  • 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 709.9 mg
Protein 18.7 g
Kalorie 2258.8 kJ / 539.8 kcal
Tuk 21.9 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 71.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...