
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 539.8 kcal / 2258.8 kJ
- Protein
- 18.7 g
- Tuk
- 21.9 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Sodík
- 709.9 mg
Alternativní recepty
Quiche ai peperoni e pomodori
1hod. 30min
Plumcake patate e speck
2hod.
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2hod.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1hod.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Pappardelle alla papalina
30min
Brownies variegati ai due cioccolati
1hod. 10min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1hod. 20min
Brutti ma buoni di patate
55min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min