Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 709.9 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate e spinaci
2h
Frittata di linguine
35min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Mondeghili
40min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Paccheri zucca e provola
45min
Patate gratinate al formaggio
2h
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min