Torta di riso cacio e pepe

Torta di riso cacio e pepe

4.6 21 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    350 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • pepe nero macinato a piacere
  • uovo
    1
  • pangrattato q.b.
  • di mozzarella sgocciolata, a fette
    120 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 539.8 kcal / 2258.8 kJ
Protein 18.7 g
Tuk 21.9 g
Sacharidy 71.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sodík 709.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...