Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 280.1 mg
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Panino con polpo
6h 30min
Lasagne crema di pistacchi e salmone (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min