Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 280.1 mg
Alternativní recepty
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Agnolotti burro e salvia
10h
Crostata di frutta arcobaleno
1 Std. 40 Min
Insalata di riso esotica (Bimby Friend)
40 Min
Menù: Sformato di salmone; Bavette alla crema di piselli e pancetta; Plumcake alle nespole (Bimby Friend)
1h 30min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 godz. 15 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 godz.
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1 godz.
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min