
Zařízení & příslušenství
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
Příprava 10min
Celkový 45min
6 porcí
Suroviny
-
cibule napůl100 gramů
-
extra panenského olivového oleje20 gramů
-
zelené čočky250 gramů
-
vývaru zeleninového nebo drůbežího1000 gramů
-
sušený bobkový list1
-
čerstvého tymiánu1 snítka
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
křepelčí vejce4
-
crème fraîche150 gramů
-
čerstvé petržele nasekané, jen lístky1 snítka
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
273 kcal /
1145 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
12 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
588 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
10 recept
Česká republika
Česká republika