Zařízení & příslušenství
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
250 gramů zelené čočky
-
1000 gramů vývaru zeleninového nebo drůbežího
-
1 sušený bobkový list
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
4 křepelčí vejce
-
150 gramů zakysané smetany, 20 % tuku150 gramů crème fraîche
-
1 snítka čerstvé petržele nasekané, jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
588 mg
Protein
12.5 g
Kalorie
1145 kJ /
273 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebová pivní polévka
30 Min
Pesto s mákem a chilli
10 Min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Cuketový krém s rybími plátky
40 Min
Mini flan cake v páře
2 Std. 40 Min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Veganské brownies s batáty
1 Std.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2 Std. 5 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Parmazánová polévka s rýží
25 Min