Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 200 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Brühstück
- 150 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
- 1 Prise Salz
Hauptteig
- 100 g Wasser, kalt
- 5 g frische Hefe
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bemehlen
- 10 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL Kräuter-Brotgewürz (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 420 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 43.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kommissbrot
15h 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16hod. 40min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Brotbrösel
24h
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bauernbrot
16小时 15 分钟
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.