Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Brot, altbacken (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Rustikales Brotgewürz
5min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min