Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
3 žloutky
-
1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
-
1 špetka soli plus navíc na dochucení
-
1 špetka mletého černého pepře plus navíc na dochucení
-
20 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů olivového oleje
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
5 ančoviček v oleji scezených
-
2 polévkové lžíce nakládaných kaparů scezených
-
40 gramů červené cibule napůl
-
5 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
3 snítky čerstvého estragonu jen lístky
-
5 stonků čerstvé pažitky překrojené napůl
-
12 křepelčích vajec
-
500 gramů vody
-
750 gramů salátových brambor na plátky (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tuk
56 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Malajské kokosové kuře
10hod.
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8hod. 15min.
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min.
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1hod. 15min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.