Kompatibilní verze
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 žloutky
- 1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli, plus navíc na dochucení
- 1 špetka mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 20 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 5 ančoviček v oleji, scezených
- 2 polévkové lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů červené cibule, napůl
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 3 snítky čerstvého estragonu, jen lístky
- 5 stonků čerstvé pažitky, překrojené napůl
- 12 křepelčích vajec
- 500 gramů vody
- 750 gramů salátových brambor, na plátky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vánoční (adventní) věnec 2016
1h
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15 min
Špaldový salát
20 min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
No ratings
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Treska v pivním těstíčku
30min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Špenátové řízky z trouby
40min
Masarykovo vánoční cukroví
3h
Turecká nevěstina polévka
50min