Kompatibilní verze
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 žloutky
- 1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli, plus navíc na dochucení
- 1 špetka mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 20 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 5 ančoviček v oleji, scezených
- 2 polévkové lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů červené cibule, napůl
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 3 snítky čerstvého estragonu, jen lístky
- 5 stonků čerstvé pažitky, překrojené napůl
- 12 křepelčích vajec
- 500 gramů vody
- 750 gramů salátových brambor, na plátky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Červené rybí kari
30 Min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 Min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 godz.
Plněná vejce
30 Min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Žádné hodnocení
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 Min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Halloumi salát
20 Min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 Std.