
Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porcí
Suroviny
-
žloutky3
-
dijonské hořčice1 ½ vrchovaté čajové lžičky
-
soli plus navíc na dochucení1 špetka
-
mletého černého pepře plus navíc na dochucení1 špetka
-
citrónové šťávy20 gramů
-
olivového oleje50 gramů
-
slunečnicového oleje250 gramů
-
ančoviček v oleji scezených5
-
nakládaných kaparů scezených2 polévkové lžíce
-
červené cibule napůl40 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky5 gramů
-
čerstvého estragonu jen lístky3 snítky
-
čerstvé pažitky překrojené napůl5 stonků
-
křepelčích vajec12
-
vody500 gramů
-
salátových brambor na plátky (1 cm)750 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
628 kcal /
2601 kJ
Protein
8 g
Tuk
56 g
Sacharidy
23 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Super saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika