Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
3 žloutky
-
1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
-
1 špetka soli plus navíc na dochucení
-
1 špetka mletého černého pepře plus navíc na dochucení
-
20 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů olivového oleje
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
5 ančoviček v oleji scezených
-
2 polévkové lžíce nakládaných kaparů scezených
-
40 gramů červené cibule napůl
-
5 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
3 snítky čerstvého estragonu jen lístky
-
5 stonků čerstvé pažitky překrojené napůl
-
12 křepelčích vajec
-
500 gramů vody
-
750 gramů salátových brambor na plátky (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tuk
56 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Super saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Jambalaya
1hod.
Zahradní focaccia
2hod. 10min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.
Turecké rohlíčky Poca
2hod. 10min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.
Chilli con carne
1hod.