Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky
- 3 vejce
- 100 gramů celozrnného toastového chlebu, (cca 4 plátky), na kousky
- 200 gramů cibule, napůl
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 špetka mletého nového koření
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 624 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový salát s červenou řepou
40 Min
Špaldové cantuccini
2 Std.
Sůl z jehličí
5 min
Kroupy se žampióny
55min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Ořechové semifreddo
8 godz. 20 min
Frncochaté knedlíky
30 min
Brynzové tyčinky
2 Std.
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Olivová tapenáda
5 min
Dýňový hummus
1 Std.
Taveňák z tvarůžků
35min