Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky
- 3 vejce
- 100 gramů celozrnného toastového chlebu, (cca 4 plátky), na kousky
- 200 gramů cibule, napůl
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 špetka mletého nového koření
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 624 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drožďová pomazánka
15min
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Indická hořčice
15min
Houbová mouka
5min
Květáková pizza s klobáskou
1h 20min
Mrkvovo-rukolový dip
40min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Dýňové bulky
2h 15 min.
Falešná humrová pomazánka
15min