Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky
- 3 vejce
- 100 gramů celozrnného toastového chlebu, (cca 4 plátky), na kousky
- 200 gramů cibule, napůl
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 špetka mletého nového koření
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 624 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40min
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Pâté z hub
1h 25min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1h
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Cuketovo-mátový salát
10min
Pivní tyčinky se semínky
30min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min
Hummus z červené řepy
10min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Eintopf se zelím a kroupami
1h