Zařízení & příslušenství
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
300 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
-
3 vejce
-
100 gramů celozrnného toastového chlebu (cca 4 plátky), na kousky
-
200 gramů cibule napůl
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 špetka mletého nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankové miništoly
1hod. 50min.
Nádivka z cukety
50min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Frankfurtské bylinkové pesto
10min.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min.
Houbový Stroganoff
30min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Makové houstičky s chorizem
2hod. 30min.
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min.
Vánoční Kuba
1hod. 40min.
Mrkvový kaviár
20min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.