Zařízení & příslušenství
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
300 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
-
3 vejce
-
100 gramů celozrnného toastového chlebu (cca 4 plátky), na kousky
-
200 gramů cibule napůl
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 špetka mletého nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Karibská kořenicí směs jerk
5min.
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3hod. 25min.
Pikantní lilkové chutney
35min.
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min.
Hummus z červené řepy
10min.
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Dip z červené řepy
15min.
Křupavé dukátky
1hod. 30min.
Brynzové tyčinky
2hod.
Čokoládový likér s chilli
50min.
Houbovo-cizrnová směs
9hod.