Zařízení & příslušenství
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
300 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
-
3 vejce
-
100 gramů celozrnného toastového chlebu (cca 4 plátky), na kousky
-
200 gramů cibule napůl
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 špetka mletého nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Falešná humrová pomazánka
15 min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Šunkové rolky s rukolou
30 min
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Indická hořčice
15 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Mrkvový kaviár
20 min
Balkánská pomazánka
15 min
Taveňák z tvarůžků
35 min