
Zařízení & příslušenství
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
Příprava 30min
Celkový 50min
12 kusů
Suroviny
Dip ze sušených rajčat
-
sušených rajčat, v oleji scezených100 gramů
-
stroužek česneku1
-
lístků bazalky10 - 15 gramů
-
sýru ricotta500 gramů
-
mletého černého pepře1 špetka
-
soli½ - 1 čajová lžička
Bezlepkové jáhlové vafle
-
jáhel250 gramů
-
kukuřičného škrobu70 gramů
-
jedlé sody1 čajová lžička
-
citrónové šťávy2 čajové lžičky
-
vajec5
-
řepkového oleje plus na pečení70 gramů
-
mléka80 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
provensálského koření (volitelně)1 čajová lžička
-
řepkový olej
-
rukoly100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
270 kcal /
1132 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
16 g
Sacharidy
23.3 g
Vláknina
1.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vafle
11 recept
Česká republika
Česká republika