Zařízení & příslušenství
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
Příprava 30min.
Celkový 50min.
12 kusů
Suroviny
Dip ze sušených rajčat
-
100 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
1 stroužek česneku
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
500 gramů sýru ricotta
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ - 1 čajová lžička soli
Bezlepkové jáhlové vafle
-
250 gramů jáhel
-
70 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
5 vajec
-
70 gramů řepkového oleje plus na pečení
-
80 gramů mléka
-
1 čajová lžička cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička provensálského koření (volitelně)
-
řepkový olej
-
100 gramů rukoly
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vafle
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňové noky (bez lepku)
50min.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Cizrnová mouka
45min.
Pohanková mouka
5min.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1hod. 45min.
Veganské brownies s batáty
1hod.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55min.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2hod.
Květáková pizza
30min.