Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
TM5 TM6

Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Dip ze sušených rajčat

  • 100 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
  • 1 stroužek česneku
  • 10 - 15 gramů lístků bazalky
  • 500 gramů sýru ricotta
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • ½ - 1 čajová lžička soli

Bezlepkové jáhlové vafle

  • 250 gramů jáhel
  • 70 gramů kukuřičného škrobu
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy
  • 5 vajec
  • 70 gramů řepkového oleje, plus na pečení
  • 80 gramů mléka
  • 1 čajová lžička cukru
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička provensálského koření (volitelně)
  • řepkový olej
  • 100 gramů rukoly

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1132 kJ / 270 kcal
Protein
9.3 g
Sacharidy
23.3 g
Tuk
16 g
Vláknina
1.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty