Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou

Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 50min
12 kusů

Suroviny

Dip ze sušených rajčat
  • sušených rajčat, v oleji scezených
    100 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • lístků bazalky
    10 - 15 gramů
  • sýru ricotta
    500 gramů
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • soli
    ½ - 1 čajová lžička
Bezlepkové jáhlové vafle
  • jáhel
    250 gramů
  • kukuřičného škrobu
    70 gramů
  • jedlé sody
    1 čajová lžička
  • citrónové šťávy
    2 čajové lžičky
  • vajec
    5
  • řepkového oleje plus na pečení
    70 gramů
  • mléka
    80 gramů
  • cukru
    1 čajová lžička
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • provensálského koření (volitelně)
    1 čajová lžička
  • řepkový olej
  • rukoly
    100 gramů

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 270 kcal / 1132 kJ
Protein 9.3 g
Tuk 16 g
Sacharidy 23.3 g
Vláknina 1.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...