Zařízení & příslušenství
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
Příprava 30min.
Celkový 50min.
12 kusů
Suroviny
Dip ze sušených rajčat
-
100 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
1 stroužek česneku
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
500 gramů sýru ricotta
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ - 1 čajová lžička soli
Bezlepkové jáhlové vafle
-
250 gramů jáhel
-
70 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
5 vajec
-
70 gramů řepkového oleje plus na pečení
-
80 gramů mléka
-
1 čajová lžička cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička provensálského koření (volitelně)
-
řepkový olej
-
100 gramů rukoly
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9.3 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vafle
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový hummus
1hod.
Pomázanka z červené čočky
25min.
Falafel
10hod.
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35min.
Fazolové brownies
40min.
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1hod. 20min.
Proteinové čokoládové kuličky s burákovým máslem
45min.
Kukuřičné vafle s avokádovou salsou
1hod.
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min.
Chai masala sušenky (bez cukru)
35min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30min.