Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dip ze sušených rajčat
- 100 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 stroužek česneku
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 500 gramů sýru ricotta
- 1 špetka mletého černého pepře
- ½ - 1 čajová lžička soli
Bezlepkové jáhlové vafle
- 250 gramů jáhel
- 70 gramů kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 5 vajec
- 70 gramů řepkového oleje, plus na pečení
- 80 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička provensálského koření (volitelně)
- řepkový olej
- 100 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polentová pizza
1 Std.
Máslo z vlašských ořechů
25min
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min
Bramborový chléb (bez lepku)
2 godz. 30 min
Špaldová mouka
5min
Univerzální bezlepkové těsto
35 Min
Základní granola
1 Std. 45 Min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 Std. 45 Min
Mandlové mléko
6 Std. 10 Min
Čokoládovo-oříšková pomazánka
5min
Tvarohový krém - Termix
1h 10min