Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 150 gramů mraženého zeleného hrášku
- 800 gramů salátových brambor, se slupkou
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 50 gramů solených pražených kešu ořechů
- 60 gramů jablečného džusu
- 100 gramů majonézy
- 10 gramů medu
- 1 ½ čajové lžičky kari
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 čajové lžičky hořčice
- 1 jablko (cca 220 gramů), na malé kousky (5 mm)
- 150 gramů cherry rajčat, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1098 kJ / 262 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Bramborová kari polévka
35 min
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2h 30min
Středomořský bramborový salát
1 Std. 10 Min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min