Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porce

Suroviny

Nakládané ředkvičky
  • 15 gramů soli
  • 15 gramů krystalového cukru
  • 100 gramů octa kvasného
  • 300 gramů vody
  • 5 gramů hořčičného semínka
  • 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
  • 250 gramů slunečnicového oleje
  • 100 gramů čerstvého kopru
  • 30 gramů jablečného octa
  • 2 žloutky
  • 10 gramů krystalového cukru
  • 5 gramů soli
Pohankové chipsy
  • 100 gramů pohanky loupané
  • 250 gramů vody
  • řepkový olej na smažení
  • přepuštěné máslo na opečení ředkviček

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 6.63 g
Kalorie 3313 kJ / 791 kcal
Tuk 70.88 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 30.88 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...