Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
TM5 TM6

Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Nakládané ředkvičky

  • 15 gramů soli
  • 15 gramů krystalového cukru
  • 100 gramů octa, kvasného
  • 300 gramů vody
  • 5 gramů hořčičného semínka
  • 700 gramů červených ředkviček

Bylinková emulze

  • 250 gramů slunečnicového oleje
  • 100 gramů čerstvého kopru
  • 30 gramů jablečného octa
  • 2 žloutky
  • 10 gramů krystalového cukru
  • 5 gramů soli

Pohankové chipsy

  • 100 gramů pohanky, loupané
  • 250 gramů vody
  • řepkový olej, na smažení
  • přepuštěné máslo, na opečení ředkviček

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3313 kJ / 791 kcal
Protein
6.63 g
Sacharidy
30.88 g
Tuk
70.88 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty