
Zařízení & příslušenství
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Příprava 30min
Celkový 4hod. 10min
4 porce
Suroviny
Nakládané ředkvičky
-
soli15 gramů
-
krystalového cukru15 gramů
-
octa kvasného100 gramů
-
vody300 gramů
-
hořčičného semínka5 gramů
-
červených ředkviček700 gramů
Bylinková emulze
-
slunečnicového oleje250 gramů
-
čerstvého kopru100 gramů
-
jablečného octa30 gramů
-
žloutky2
-
krystalového cukru10 gramů
-
soli5 gramů
Pohankové chipsy
-
pohanky loupané100 gramů
-
vody250 gramů
-
řepkový olej na smažení
-
přepuštěné máslo na opečení ředkviček
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
791 kcal /
3313 kJ
Protein
6.63 g
Tuk
70.88 g
Sacharidy
30.88 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eska
12 recept
Česká republika
Česká republika