Kompatibilní verze
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Protein
- 6.63 g
- Sacharidy
- 30.88 g
- Tuk
- 70.88 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Směs divokého koření
10 min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Petrželové pesto
10 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Milkshake s burákovým máslem
15 min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Tvarůžkové kuličky
25 Min
Veganská feta
12 godz. 10 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min