Zařízení & příslušenství
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Nakládané ředkvičky
-
15 gramů soli
-
15 gramů krystalového cukru
-
100 gramů octa kvasného
-
300 gramů vody
-
5 gramů hořčičného semínka
-
700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
100 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů jablečného octa
-
2 žloutky
-
10 gramů krystalového cukru
-
5 gramů soli
Pohankové chipsy
-
100 gramů pohanky loupané
-
250 gramů vody
-
řepkový olej na smažení
-
přepuštěné máslo na opečení ředkviček
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.63 g
Kalorie
3313 kJ /
791 kcal
Tuk
70.88 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
30.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sladká chilli omáčka
25 min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1 godz.
Veganská baklava
2 godz. 40 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Směs divokého koření
10 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4 godz. 10 min
Adžika
40 min
Kaštanové pyré
15 min
Toskánské crostini
30 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2 godz.
Taveňák z tvarůžků
35 min