Kompatibilní verze
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Protein
- 6.63 g
- Sacharidy
- 30.88 g
- Tuk
- 70.88 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bylinkový olej
2h 5 min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Profiterolky
2h 15min
Mexický rozmarýnový punč
10min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Keine Bewertungen
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Indická hořčice
15min
Gin Fizz
5 Min
Beer Mojito
5 Min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1h 15min