Kompatibilní verze
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Protein
- 6.63 g
- Sacharidy
- 30.88 g
- Tuk
- 70.88 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
5 dk
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Žádné hodnocení
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1h 20min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Terina z rajčat
25j 20 menit
Gin Fizz
5 dk
Pomazánka z lilku
45 Min
Majonéza z červené čočky
11h 15 min
Kešu krém
50min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Barbecue whisky omáčka
20 Min
Mangové čatní
1小时