Zařízení & příslušenství
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Nakládané ředkvičky
-
15 gramů soli
-
15 gramů krystalového cukru
-
100 gramů octa kvasného
-
300 gramů vody
-
5 gramů hořčičného semínka
-
700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
100 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů jablečného octa
-
2 žloutky
-
10 gramů krystalového cukru
-
5 gramů soli
Pohankové chipsy
-
100 gramů pohanky loupané
-
250 gramů vody
-
řepkový olej na smažení
-
přepuštěné máslo na opečení ředkviček
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.63 g
Kalorie
3313 kJ /
791 kcal
Tuk
70.88 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
30.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z pomerančů
25min.
Tabouleh s boby
50min.
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5hod. 20min.
Pikantní lilkové chutney
35min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Ovocno-oříšková müsli tyčinka
35min.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Mangové čatní
1hod.
Coleslaw
10min.
Majonéza
5min.