Zařízení & příslušenství
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Nakládané ředkvičky
-
15 gramů soli
-
15 gramů krystalového cukru
-
100 gramů octa kvasného
-
300 gramů vody
-
5 gramů hořčičného semínka
-
700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
100 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů jablečného octa
-
2 žloutky
-
10 gramů krystalového cukru
-
5 gramů soli
Pohankové chipsy
-
100 gramů pohanky loupané
-
250 gramů vody
-
řepkový olej na smažení
-
přepuštěné máslo na opečení ředkviček
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.63 g
Kalorie
3313 kJ /
791 kcal
Tuk
70.88 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
30.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min.
Holandská omáčka
15min.
Bylinkový olej
2hod. 5min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.