Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
395.4 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pita chléb
1hod. 25min.
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1hod. 30min.
Chléb s černým pivem bez kynutí
1hod. 10min.
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min.
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2hod. 20min.
Skořicoví minišneci na špejli
1hod. 30min.
Věnec z hot dogů s chilli con carne
2hod. 30min.
Skládaný chléb se sušenými rajčaty
1hod. 50min.
Irský soda bread
45min.
Placky s bylinkovým máslem
35min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2hod. 30min.