Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
395.4 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Máslo s medvědím česnekem
Žádné hodnocení
Houbové burgery
2hod. 5min.
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min.
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min.
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Italská ciabatta
4hod. 30min.
Věnec z hot dogů s chilli con carne
2hod. 30min.
Francouzské croissanty
12hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.