Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
395.4 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské sýrové fondue
Keine Bewertungen
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1 Std. 45 Min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Skořicoví minišneci na špejli
1 Std. 30 Min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 Min
Fougasse se sýrem
2 Std. 35 Min
Žitné bulky
12 Std.
Mléčné bulky s datlemi
1 Std.
Máslové houstičky
1 Std.
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1 Std. 30 Min
Francouzské croissanty
12 Std.