
Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min
Celkový 4hod. 30min
10 kusů
Suroviny
-
vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)300 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného20 gramů
-
chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
cukru10 gramů
-
soli10 gramů
-
jedlé sody40 gramů
-
hrubá sůl na posypání
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
171.1 kcal /
716 kJ
Protein
5.7 g
Tuk
0.4 g
Sacharidy
38.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sodík
395.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí pekárna
9 recept
Česká republika
Česká republika