Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
395.4 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Orientální placky
1hod.
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2hod. 30min.
Movember espresso brownies
1hod. 45min.
Rychlý chléb
50min.
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30min.
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Těsto na pizzu
1hod.
Jehněčí klobása
3hod. 30min.
Focaccia s cibulí
2hod. 20min.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Pizza alla Romana
1hod. 40min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.