
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
20
gramů čerstvého droždí rozdrobeného
nebo 2 čajové lžičky instantního droždí - 500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
- 10 gramů cukru
- 10 gramů soli
- 40 gramů jedlé sody
- hrubá sůl na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 171.1 kcal / 716 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 395.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bento box s pandami
1hod.
Brownie mug cake
10min
Scones
30min
Skořicoví minišneci na špejli
1hod. 30min
Trhací chléb s vejci a sušenými rajčaty
1hod. 30min
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14hod. 20min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1hod. 30min
Bulgurové sushi s lososem
Žádné hodnocení
Trhané vepřové maso
4hod. 5min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Italská ciabatta
4hod. 30min
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min