Bavorské preclíkové bulky

Bavorské preclíkové bulky

3.1 10 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů

Suroviny

  • 300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
  • 20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
    2 čajové lžičky instantního droždí
  • 500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
  • 10 gramů cukru
  • 10 gramů soli
  • 40 gramů jedlé sody
  • hrubá sůl na posypání

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 395.4 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 716 kJ / 171.1 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 38.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...