Zařízení & příslušenství
Bavorské preclíkové bulky
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 30min.
10 kusů
Suroviny
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
395.4 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pirohy s bylinkovou náplní
1hod. 40min.
Skořicoví minišneci na špejli
1hod. 30min.
Věnec z hot dogů s chilli con carne
2hod. 30min.
Cibulačka v chlebu
55min.
Briošky (Brioches)
1hod. 20min.
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1hod. 40min.
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1hod. 30min.
Pita chléb
1hod. 25min.
Francouzské croissanty
12hod.
Bagel
2hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1hod. 50min.