
Zařízení & příslušenství
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
Příprava 5min
Celkový 35min
4 porce
Suroviny
-
zeleného chřestu500 gramů
-
řeřichy seté (2 vaničky)2 balíčky
-
vody50 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
vinného octa1 čajová lžička
-
soli1 špetka
-
pepře černého, mletého1 špetka
-
smetany, jakéhokoliv typu2 polévkové lžíce
-
zeleninového vývaru500 gramů
-
oleje na vytření misek1 polévková lžíce
-
vejce4
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
61 kcal /
258 kJ
Protein
5 g
Tuk
2.5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sezónní speciality
12 recept
Česká republika
Česká republika