Zařízení & příslušenství
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů zeleného chřestu
-
2 balíčky řeřichy seté (2 vaničky)
-
50 gramů vody
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička vinného octa
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 polévkové lžíce smetany, jakéhokoliv typu
-
500 gramů vody500 gramů zeleninového vývaru
-
1 polévková lžíce oleje na vytření misek
-
4 vejce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
258 kJ /
61 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Holandská omáčka
15min.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Holandská omáčka
15min.
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min.