
Zařízení & příslušenství
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů zeleného chřestu
-
2 balíčky řeřichy seté (2 vaničky)
-
50 gramů vody
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička vinného octa
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 polévkové lžíce smetany, jakéhokoliv typu
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
1 polévková lžíce oleje na vytření misek
-
4 vejce
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
258 kJ /
61 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Holandská omáčka
15min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Chřestový salát s mangem
35min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min