Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů zeleného chřestu
- 2 balíčky řeřichy seté (2 vaničky)
- 50 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička vinného octa
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce smetany, jakéhokoliv typu
-
500
gramů zeleninového vývaru
nebo 500 gramů vody - 1 polévková lžíce oleje, na vytření misek
- 4 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Žádné hodnocení
Holandská omáčka
15 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Holandská omáčka
15 min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 Std.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 dk
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1sa 10 dk
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 dk