Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en tronçons (3 cm)
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 600 g d'eau
- 800 g de sauté de veau, coupé en petits morceaux
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (1 cm)
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en six
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de farine de blé
- 10 - 12 feuilles de lasagne
- 50 g de fromage râpé
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1555.7 kJ / 371.2 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 588.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1 Std. 30 Min
Jambalaya de poulet
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Poulet rôti et ses légumes
1sa 10 dk
Fricassée de poulet
55min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3sa 15 dk
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min