Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g d'anneaux de calamar surgelés
- 175 g de poivrons rouges, en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 400 g de tomates, en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1589 kJ / 381 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Lotte à la provençale
50min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 Min
Jambalaya de poulet
40min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Merlan aux poivrons et au maïs
50min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 Min
Couscous de poulet aux légumes
1 Std. 20 Min