Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g d'anneaux de calamar surgelés
- 175 g de poivrons rouges, en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 400 g de tomates, en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1589 kJ / 381 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Fricassée de poulet
55min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 Min
Merlan aux poivrons et au maïs
50 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 Min
Filet mignon à la provençale
55min
Poulet cacciatore et pâtes
55min