Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris blonds, coupés en rondelles
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- 4 galettes de sarrasin
- 16 tranches fines de bacon fumé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1409.5 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1419.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes complètes
45min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Croque monsieur à la tomate
1h
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 Std.
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min
Salade vosgienne
45min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Galette oignon-chèvre
35min