Galette bacon et champignons à la crème

Galette bacon et champignons à la crème

4.6 58 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre
  • 4 galettes de sarrasin
  • 16 tranches fines de bacon fumé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1419.8 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 1409.5 kJ / 338.3 kcal
Tuk 22.5 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...