Kompatibilní verze
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de yaourt à la grecque
- ½ citron jaune non traité (le zeste et 2 c. à café de jus)
- 2 gousses d'ail, hachées
- quelques feuilles de thym frais
- quelques aiguilles de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- 4 pavés de cabillaud, sans peau
- 8 tranches de lard
- 250 g de boulgour
- 900 g d'eau
- 400 g de julienne de légumes surgelée
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 458 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Cabillaud au chorizo
35min
Salade de carottes et de pommes en spaghetti, feta et noix
15min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1h 25min
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2 Std. 40 Min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Saumon mariné et purée de carotte
50 Min
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min