Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 gramů vody
- 30 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 70 gramů olivového oleje, plus navíc na potření
- 400 gramů chlebové mouky
- 1 čajová lžička soli
- 120 gramů ementálu, na kostky (2 cm x 2 cm)
- 16 slunečnicových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 305.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 Min
Hrášková dobrota
7 Min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 Min
Pomerančové vafle
40 Min