Zařízení & příslušenství
Velikonoční zajíčci s ementálem
Příprava 15min.
Celkový 45min.
8 kusů
Suroviny
-
220 gramů vody
-
30 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
70 gramů olivového oleje plus navíc na potření
-
400 gramů chlebové mouky
-
1 čajová lžička soli
-
120 gramů ementálu na kostky (2 cm x 2 cm)
-
16 slunečnicových semínek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
305.4 mg
Protein
11.6 g
Kalorie
1368.3 kJ /
327 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
38.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Žádné hodnocení
Miso-jogurtový bramborový salát
35min.
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min.
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Riccotové muffiny se špenátem
35min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Musaka
1hod. 55min.
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.