
Zařízení & příslušenství
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
Pečená křepelčí vejce
-
olivového oleje10 gramů
-
anglické slaniny na kostičky80 gramů
-
avokáda (každé asi 200 gramů)2
-
křepelčí vejce4
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře4 špetky
Rajčatovo-avokádová salsa
-
rajčat oloupaných400 gramů
-
červené cibule na čtvrtky50 gramů
-
červené chilli papričky, čerstvé (volitelně) na kousky, bez semínek½
-
čerstvého koriandru nasekaného15 gramů
-
limetkové šťávy25 gramů
-
soli1 čajovou lžičku
-
mletého černého pepře2 špetky
-
avokádo (cca 200 gramů)1
-
toustový chléb na plátky, opečený1
-
čerstvého kopru na ozdobu2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
653.6 kcal /
2734.5 kJ
Protein
18.6 g
Tuk
37.6 g
Sacharidy
67.7 g
Vláknina
17 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sodík
1522.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční oslava
10 recept
Česká republika
Česká republika