Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou

Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 80 gramů sušených meruněk
Jogurt s mátou
  • 1 stroužek česneku
  • 10 - 15 gramů čerstvé máty lístků
  • 200 gramů řeckého jogurtu
  • ¼ čajové lžičky mořské soli
  • ¼ čajové lžičky mletého kmínu
  • 3 špetky pepře, černého, mletého
Jehněčí masové kuličky s kuskusem
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů čerstvé máty lístků
  • 500 gramů jehněčího mletého masa
  • 1 velké vejce
  • 1 ½ čajové lžičky mořské soli
  • ¼ čajové lžičky mleté skořice
  • ¼ čajové lžičky mletého kmínu
  • ¼ čajové lžičky nového koření mletého
  • ½ čajové lžičky pálivé papriky
  • 280 gramů kuskusu
  • 600 gramů vody
  • olivový olej na smažení
  • 1 polévková lžíce másla

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 37.6 g
Kalorie 2508 kJ / 600 kcal
Tuk 29.3 g
Sacharidy 46.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...