Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 6 vajec (zvlášť žloutky a bílky)
- 1 špetka soli
- 140 gramů cukru krupice
- 80 gramů hladké mouky
Puding
- 1000 gramů plnotučného mléka
- 60 gramů cukru
- 60 gramů kukuřičného škrobu
- 4 vejce
- 1 - 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Dokončení
- 400 gramů konzervovaných jahod (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaných broskví (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaného ananasu (ovoce včetně tekutiny)
- 10 gramů rumu
- ořechy, nasekané, na posypání
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3671 kJ / 874 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 330 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninovo-sýrové fondue
30 Min
Pivní tyčinky se semínky
30 Min
Čokoládový koláč s hruškami
1 Std. 20 Min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 godz. 30 min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4 godz. 30 min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4 Std.
Nepečený dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Malinový puding
35 Min
Tvarohový závin s pudingem
1 Std. 20 Min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2h 30min
Kremrole
2h 5min
Vanilkový puding
10 Min