Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 1 špetka soli
- 140 gramů cukru krupice
- 6 vajec (zvlášť žloutky a bílky)
- 80 gramů hladké mouky
Puding
- 1000 gramů plnotučného mléka
- 60 gramů cukru
- 60 gramů kukuřičného škrobu
- 4 vejce
- 1 - 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Dokončení
- 400 gramů konzervovaných jahod (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaných broskví (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaného ananasu (ovoce včetně tekutiny)
- 10 gramů rumu
- ořechy, nasekané, na posypání
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3671 kJ / 874 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 330 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3h 10min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 Std.
Máslo s tuňákem a petrželí
1 Std. 20 Min
Banány smažené v těstíčku
40 Min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 Min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1 Std.
Tvarohový koláč s cukrovou rosou
1h 30min
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21hod. 20min
Vdolečky s povidly
1h 30min
Kakaová roláda se šlehačkou
2hod. 31min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1 Std.