Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 300 gramů avokáda, velmi zralého, na kousky
- 20 gramů citrónové šťávy
- 80 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 577.8 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Pâté z hub
1h 25 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45min
Redpiroska
Žádné hodnocení
Anglické kedgeree
45min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Rustikální chléb
2h
Středomořské máslo
5h 20min
Jehněčí kofty
Žádné hodnocení
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Žampiónová krémová polévka
20 Min